VIDEO: Zlodej sa pri krádeži motorky na Orave pozrel priamo na kameru. Majiteľ pátra po jeho totožnosti


Foto: VIDEO: Zlodej sa pri krádeži motorky na Orave pozrel priamo na kameru. Majiteľ pátra po jeho totožnosti Foto: Facebook/Veronika Vnenčáková

Známa občianska organizácia HAKA, ktorá pomáha poškodeným občanom vypátrať  ich ukradnutý majetok, informovala dnes, v pondelok 1. mája 2023, o prípade krádeže na Orave. Neznáma osoba v skorých ranných hodinách odcudzila z garáže rodinného domu v obci Rabča motorku.

„Dnes ráno o 4:30 hod. v Rabči ukradli bratovi motorku z garáže. Zlodej nám vypáčil dvere a išiel smerom dole, niekde v okolí rieky a Kožušníkovej ulice,“ uviedla príbuzná majiteľa motorky, ktorá k príspevku na sociálnej sieti zároveň priložila niekoľko kamerových záznamov.

Na nich je viditeľné, ako neznáma osoba v tmavom oblečení s kapucňou na hlave prekročila nízky plot rodinného domu a o chvíľu na to z pozemku odchádza už s odcudzenou motorkou. Pred otvorením brány sa však na krátku chvíľu pozrie priamo do kamery.

Fotografia ukradnutej motorky. Zdroj: Facebook/Stefan Farkas

Ak by ste mali nejaké informácie, prípadne ste niekoho spozorovali alebo máte v okolí kamerové záznamy, budeme radi, ak sa ozvete,“ doplnila sestra poškodeného, podľa ktorej bol prípad nahlásený na polícii.


V prípade, že ste ukradnutú motorku niekde videli alebo ste neznámu osobu vďaka kamerovému záznamu spoznali, kontaktujte políciu na známom telefónnom čísle 158, oslovte občiansku organizáciu HAKA na NONSTOP linke 0910 666 910 alebo informujte priamo poškodených na telefónnom čísle 0901 712 598.

Viac videí nájdete v spomínanom príspevku na sociálnej sieti Facebook po kliknutí SEM.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu