Na zozname nezvestných osôb z okresu Liptovský Mikuláš pribudlo meno 48-ročnej Ľudmily Mlynčekovej


Foto: Na zozname nezvestných osôb z okresu Liptovský Mikuláš pribudlo meno 48-ročnej Ľudmily Mlynčekovej Foto: Facebook/ZÁCHRANNÝ SYSTÉM SLOVENSKO-PÁTRANIE PO OSOBÁCH

Okresné riaditeľstvo Policajného zboru (OR PZ) v Liptovskom Mikuláši vyhlásilo v stredu 26. apríla 2023 pátranie po 48-ročnej (narodená 16. septembra 1974) nezvestnej Slovenke Ľudmile Mlynčekovej pochádzajúcej z okresu Liptovský Mikuláš. O žiadosti o spoluprácu pri hľadaní informuje dobrovoľnícka organizácia Záchranný systém Slovensko na svojej oficiálnej webovej stránke.

Nezvestná žena je podľa priradeného opisu štíhlej postavy, vysoká približne 170 cm. Hnedé vlasy jej siahajú asi po plecia a farba jej očí je hnedá. Bližšie špecifické znaky nie sú uvedené, rovnako ako oblečenie, v ktorom bola nezvestná žena naposledy videná.

V prípade, že Ľudmilu uvidíte alebo máte akékoľvek informácie o jej osobe, je potrebné ich oznámiť polícii na bezplatnom telefónnom čísle 158 a následne kontaktujte aj Záchranný Systém Slovensko – Pátranie po osobách na telefónnom čísle +421 948 11 22 33. 


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu