Pri nehode medzi obcami Belá a Stráža zasahujú policajti, záchranári aj hasiči. V okolí sa tvoria kolóny


Foto: Pri nehode medzi obcami Belá a Stráža zasahujú policajti, záchranári aj hasiči. V okolí sa tvoria kolóny Foto: Facebook/Polícia SR - Žilinský kraj

Operačné stredisko Hasičského a Záchranného zboru (HaZZ) v Žiline informovalo dnes, v utorok 25. apríla 2023, približne o 11. hodine o dopravnej nehode na ceste č. II/583 medzi obcami Belá a Stráža. Okoloidúci motoristi informujú o veľkom zdržaní v danej lokalite.

Na miesto po nahlásení kolízie vyrazili bezpečnostné i záchranné zložky. Z hasičských staníc Žilina a Terchová odišlo celkovo 6 príslušníkov s dvoma kusmi hasičskej techniky. Pri dopravnej nehode sa však nachádza aj polícia, ktorá v okolí aktuálne riadi premávku a prítomní sú aj záchranári, keďže počas udalosti malo dôjsť aj ku zraneniu.

O dopravnej situácii v blízkosti obcí Belá a Stráža informujú prostredníctvom dopravných skupín aj viacerí vodiči. „Pol hodinu už stojím bez pohnutia,“ uvádza v príspevku jeden z motoristov. Tvoriace sa zástupy áut potvrdzuje aj navigačná aplikácia Waze, ktorá na mape zobrazuje vlečúce sa kolóny.

Polícia príspevkom na sociálnej sieti Facebook vyzýva vodičov na zvýšenú opatrnosť v danom úseku a zároveň žiada o rešpektovanie pokynov policajtov nachádzajúcich sa na mieste. „Riadime dopravu v jednom pruhu striedavo,“ spresňuje.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu