Polícia uzavrela priestor za panelákom na Hlinskej. Ľudia sa domnievajú, že ide o prepadnutie


Foto: Polícia uzavrela priestor za panelákom na Hlinskej. Ľudia sa domnievajú, že ide o prepadnutie
Galéria: 3 fotky

Dnes ráno okolo 9:00 hod. nám čitateľka Monika zaslala tip, že za panelákom na Hlinskej ulici sú dve policajné autá a celý priestor je označený policajnou páskou. Na miesto sa po asi dvoch hodinách dostavili aj policajní vyšetrovatelia.

Podľa hovorkyne polície Jany Balogovej prebiehajú procesné úkony a nie je možné poskytnúť bližšie informácie. Uviedla však, že polícia preveruje oznam mladej ženy.

Ľudia, ktorí v okolí bývajú sa domnievajú, že išlo o prepadnutie, alebo bitku. Policajti miesto udalosti strážili, aby nedošlo k zničeniu dôkazov, ktoré by mohli pomôcť pri objasňovaní udalosti.


Aktualizácia 16:00

Na tiesňovú linku bolo ráno oznámené, že pri paneláku na Hlinskej leží žena. 22-ročná študentka si údajne nič nepamätala a tak bola prevezená do nemocnice v Žiline. Hovorilo sa o tom, že žena mohla byť znásilnená. Táto informácia bola však následne po absolvovaní vyšetrenia vyvrátená. Žena policajtom povedala, že jej chýba retiazka, ktorú mala na krku a že si od predošlého večera nič nepamätá. Zatiaľ ju ale nebolo možné vypočuť, nakoľko je stále dezorientovaná a na nič si nepamätá.





Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu