Pátranie po nezvestnom Martinovi Zajacovi z okresu Bytča je ukončené. Polícia ho našla bez známok života


Foto: Pátranie po nezvestnom Martinovi Zajacovi z okresu Bytča je ukončené. Polícia ho našla bez známok života Foto: Facebook/ZÁCHRANNÝ SYSTÉM SLOVENSKO-PÁTRANIE PO OSOBÁCH

Dobrovoľnícka organizácia Záchranný Systém Slovensko zverejnila v príspevku na sociálnej sieti Facebook žiadosť o pomoc verejnosti pri hľadaní nezvestného Martina Zajaca z obce Veľké Rovné v okrese Bytča. Pátranie po nezvestnom vyhlásilo Okresné riaditeľstvo Policajného zboru (OR PZ) Žilina v stredu 5. apríla 2023.

Podľa zverejneného opisu má hľadaný 39-ročný Martin výšku 180 cm a je štíhlej postavy. Krátke vlasy má hnedej farby, mierne prešedivelé, farba očí je zelená. Naposledy bol videný v sivej mikine s modrou vestou a oblečené mal aj tepláky čiernej farby.

V prípade, že nezvestného Martina zahliadnete alebo máte bližšie informácie k miestu, kde sa v súčasnosti zdržiava, volajte na známe telefónne číslo polície 158 a následne kontaktujte aj dobrovoľníkov zo Záchranného Systému Slovensko na telefónnom čísle +421 948 11 22 33. 


Aktualizácia 31. 5. 2023

Okresné riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline odvoláva pátranie po nezvestnom mužovi, nakoľko pominuli dôvody vyhlásenia pátrania. Nezvestný muž bol vypátraný po takmer dvoch mesiacoch, žiaľ, už bez známok života.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu