Hlavný ťah na Oravu je čiastočne uzavretý, v obci Párnica prebiehajú práce na kanalizácii


Foto: Hlavný ťah na Oravu je čiastočne uzavretý, v obci Párnica prebiehajú práce na kanalizácii Foto: Facebook/Dopravný servis Orava

Od pondelka 3. apríla prebiehajú na ceste I/70 práce na odkanalizovaní troch obcí dolnej Oravy, a to Žaškova, Párnice a Oravskej Poruby. Komunikácia tvori hlavný ťah, ktorý región spája s cestou I/18 smerujúcej do Žiliny a na Poprad.

Cesta v centre obce Párnica je preto čiastočne uzavretá, premávka je riadená semaformi a dopravným značením. Informovala o tom obec na svojej webovej stránke. Motoristi prechádzajúci týmto úsekom hlásia zdržanie, ktoré v čase dopravnej špičky prekročilo aj hodinu.

„Prosíme všetkých vodičov a občanov o rešpektovanie dočasného dopravného značenia a ostražitosť pri prechádzaní okolo výkopových prác,“ informuje obec. Vodiči smerujúci do Kraľovian by zároveň mali dbať na vytvorenie dostatočnej časovej rezervy.

Práce na odkanalizovaní obcí by mali byť ukončené do 31. decembra tohto roka. Výsledkom budú čistejšie vody a pohodlnejší život obyvateľov v regióne.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu