Muži na Liptove ukradli z dvora rodinného domu snežnú frézu. Policajti ju našli pri kontrole ich auta


Foto: Muži na Liptove ukradli z dvora rodinného domu snežnú frézu. Policajti ju našli pri kontrole ich auta Foto: Facebook/Polícia SR - Žilinský kraj

Trojica mužov mala ešte vo februári tohto roka neoprávnene vojsť na oplotený pozemok pri rodinnom dome v Liptovskom Mikuláši, odkiaľ následne odcudzili snežnú frézu a odišli na neznáme miesto. Ich radosť z krádeže však netrvala dlho.

Všetci totiž sedeli v osobnom motorovom vozidle značky Škoda, keď ich policajti z Obvodného oddelenia Policajného zboru Liptovský Hrádok počas výkonu služby zastavili a skontrolovali. Ich pohľadom neunikla ani odcudzená fréza.

Poverený príslušník Policajného zboru v Liptovskom Mikuláši obvinil 38-ročného Jána, 23-ročného Miroslava a 26-ročného Jakuba z prečinu porušovania domovej slobody v súbehu s prečinom krádeže v spolupáchateľstve,“ spresnila hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline Gabriela Kremeňová.

Nezákonným konaním trojice mužov vznikla predbežná škoda vo výške 700 eur. Fréza však bola pri kontrole vozidla zaistená a po vykonaní potrebných úkonov bola bezodkladne vrátená jej vlastníkovi. „Ďalšie okolnosti prípadu sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania,“ uzavrela Kremeňová.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu