Ďalšie auto bolo poškodené v Bitarovej, po obci sa pohybujú podozrivé osoby a vozidlá


Foto: Ďalšie auto bolo poškodené v Bitarovej, po obci sa pohybujú podozrivé osoby a vozidlá Foto: Matej Mravec

Poškodzovanie stojacich vozidiel sa netýka iba mesta Žilina. Po tom, ako sme informovali o rozbitých oknách na viacerých osobných automobiloch zaparkovaných na sídliskách Solinky a Hliny, sme dostali niekoľko ďalších podnetov od čitateľov. Jeden z nich nás informoval o podobnej situácii v obci Bitarová situovanej len niekoľko kilometrov od Žiliny.

„Dobrý deň, pridávam sa k ostatným poškodeným v prípadoch rozbitých okien. Ja som si v piatok ráno našiel prekvapenie zase v Bitarovej. Večer o 11:00 hod. som zaparkoval a bolo počuť, že niekto je v okolí, dokonca aj v dome z vonku rachoty, buchoty, čo nikdy predtým nebývali, tak posledné 4 dni nonstop,“ uviedol obyvateľ Bitarovej.



Podľa jeho názoru sa však nemusí jednať o vandalizmus. V okolí sa majú posledné dni pohybovať neznáme podozrivé osoby a vozidlá. Tie údajne vchádzajú do slepých uličiek a po chvíli z nich vychádzajú von. Majiteľovi poškodeného vozidla chýba aj častejšia prítomnosť policajných hliadok, ktorá by mohla prípadných vandalov alebo zlodejov odradiť.

Z popisu obyvateľa Bitarovej nie je jasné, či prípady poškodzovania vozidiel v Žiline a jeho obci súvisia. Prosíme preto všetkých čitateľov, ktorí vedia o podobnom incidente v priebehu uplynulých týždňov, aby nás kontaktovali.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu