VIDEO: Polícia zisťuje totožnosť muža na záberoch kvôli nezákonnému skutku v žilinskom obchode s nábytkom


Foto: VIDEO: Polícia zisťuje totožnosť muža na záberoch kvôli nezákonnému skutku v žilinskom obchode s nábytkom Foto: Facebook/Polícia SR-Žilinský kraj

Na zoznam osôb hľadaných žilinskou políciou pribudol ďalší muž. Policajti po ňom pátrajú v súvislosti s nezákonným skutkom, ktorý sa odohral počas februára v jednej z miestnych predajní nábytku. Informovalo o tom Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline prostredníctvom príspevku na sociálnej sieti.

Príspevok zároveň obsahoval aj videozáznam z bezpečnostných kamier predajne. Neznámy muž na záberoch môže pomôcť pri objasnení udalosti z nedele 19. februára, ktorá sa stala v obchode na Košickej ulici. Prípad aktuálne vyšetruje Obvodné oddelenie Policajného zboru Žilina-východ.


Muž, ktorého zachytila kamera, mal v uvedený deň oblečené čierne nohavice a bundu s kapucňou, na nohách mal obuté čierne lesklé topánky. Okrem toho mal na hlave nasadenú čiernu čiapku a okolo krku omotaný šál v zeleno-ružovej farbe.


„Žiadame verejnosť o pomoc pri stotožnení neznámej osoby, ktorá bola zachytená kamerovým systémom. Akékoľvek informácie k totožnosti osoby môžete oznámiť na Obvodné oddelenie PZ Žilina-východ na telefónne číslo: 0961403745, prípadne nám napíšte formou správy na FB profile Polícia SR – Žilinský kraj. Ďakujeme za pomoc,“ uviedla polícia.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu