Auto prechádzajúce cez Solinky zasiahol a poškodil neznámy predmet, podobnú skúsenosť má viacero osôb


Foto: Auto prechádzajúce cez Solinky zasiahol a poškodil neznámy predmet, podobnú skúsenosť má viacero osôb Foto: Facebook/Michal Vavrinec

Počas piatkového večera 10. marca 2023 prechádzal vodič Michal po ceste v žilinskej mestskej časti Solinky v blízkosti čerpacej stanice Benzinol, keď zrazu začul prenikavý zvuk nárazu neznámeho predmetu do jeho auta. O tomto incidente informoval prostredníctvom príspevku v dopravnej skupine na sociálnej sieti Facebook.

Z ničoho nič rana a okolo mňa žiadne autá. Nestál som nikde, bolo to za jazdy. Jednoducho som len prechádzal domov,“ spresňuje situáciu motorista, ktorý po príjazde do cieľa a následnej kontrole osobného vozidla našiel na jeho bočnej strane poškodenie v podobe hlbokej preliačiny. Z toho dôvodu sa rozhodol na zvláštne dianie v tomto úseku upozorniť ďalších vodičov.

V komentároch sa ihneď rozbehla diskusia ohľadom pravdepodobnej príčiny, ktorá stojí za vzniknutým poškodením. Niektorí hovorili o možnom zámernom zásahu kameňom, no iní diskutovali aj o možnosti streľby zo vzduchovky či malokalibrovky. Neskôr začali pribúdať pod príspevkom aj vyjadrenia osôb, ktoré v poslednom období zažili niečo podobné.

Teraz keď čítam ten príspevok, tak asi minulý týždeň mi tiež v tom úseku niečo buchlo do auta ako odskočený kamienok, žiadne auto okolo mňa nebolo. Nevenoval som tomu extra pozornosť. Pôjdem si pozrieť auto, či niekde na ňom také niečo nemám,“ spomína si vodič.


Onedlho sa podobne vyjadril aj ďalší motorista. „Ja som v tých miestach dostal niečo do čelného skla. Riadne som sa vtedy zľakol, našťastie to vydržalo. Neviem čo by bolo, keby nevydržalo. V aute som mal dve deti,“ pripojil sa Ján.

Neobjasnený prípad o ďalšiu skúsenosť opätovne obohatil aj autor príspevku, ktorého mal kontaktovať jeho kolega z dôvodu, že približne pred dvoma týždňami v úseku medzi zástavkami na Smrekovej ulici a spomínanou čerpacou stanicou sa mu stalo niečo podobné.

Keďže prípad nebol do dnešného dňa nahlásený polícii, okolnosti a príčiny vzniku takýchto situácií zostávajú naďalej nejasné. Preto v prípade, že v uvedenom úseku ste boli svedkom podozrivého správania alebo máte podobný nepríjemný zážitok, neváhajte kontaktovať našu redakciu.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu