Vodič prerazil autom dvere čerpacej stanice v Dolnom Kubíne. Ľuďom sa vyhrážal, že ich podreže


Foto: Vodič prerazil autom dvere čerpacej stanice v Dolnom Kubíne. Ľuďom sa vyhrážal, že ich podreže Foto: Facebook/HAKA - Hľadá sa auto krádeže automobilov

Na čerpacej stanici VOMS v Dolnom Kubíne sa v utorok 7. marca v nočných hodinách odohral incident ako z akčného filmu. Informoval o tom člen skupiny HAKA - Hľadá sa auto krádeže automobilov v príspevku na sociálnej sieti. 

Podľa neho mal k predmetnej čerpacej stanici prísť vodič na osobnom motorovom vozidle značky Seat a naraziť do zatvorených vchodových dverí. To mal údajne skúšať viac krát, až kým ich neprerazil a nezastavili ho regály s tovarom. V tom čase sa v prevádzke nachádzala obsluha a dvaja ďalší zákazníci. Z incidentu sa im podarilo aj zhotoviť niekoľko kamerových záznamov. 

Podľa autora záberov sa stalo nasledovné: „Psychopat s dvoma nožmi chcel ísť na pumpu a vykrikoval, že podreže taxikárov, tak sa baby zamkli. On to prerazil autom, potom prišla hliadka a naháňali sa,“ povedal v skratke. 

Muž mal následne aj vyjsť von pred benzínku, kde boli odstavené tri vozidlá taxislužby a rozhodol sa svoju pozornosť upriamiť na ne. Kopaním a búchaním poškodil kapotu, sklo a spätné zrkadlá. Potom už prišla na miesto hliadka polície a jeden z príslušníkov začal muža vyzývať, aby sa upokojil. 


Vodič miesto toho sadol do auta a snažil sa z miesta odísť. Na záberoch môžeme vidieť, ako ho policajti naháňali a niekoľkokrát pritom obehli výdajné stojany na benzínke. Zadržali ho o pár minút neskôr pri blízkom nákupnom centre. 

Informácie o tom, ako celý incident skončil zatiaľ krajská polícia neposkytuje. „V súčasnosti polícia vykonáva prvotné úkony s cieľom riadneho zadokumentovania a objasnenia skutku. Bližšie informácie k celému prípadu poskytneme, keď to procesná situácia umožní,“ uviedla hovorkyňa Zuzana Šefčíková. 

Našej redakcii sa podarilo skontaktovať aj majiteľa predmetnej siete čerpacích staníc. Ten potvrdil, že k takémuto incidentu došlo, no viac sa k prípadu odmietol vyjadriť. 



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu