VIDEO: Vodič na Orave predbehol policajtov v obci viac než dvojnásobnou rýchlosťou, dostal pokutu 500 eur


Foto: VIDEO: Vodič na Orave predbehol policajtov v obci viac než dvojnásobnou rýchlosťou, dostal pokutu 500 eur Foto: Facebook/Polícia SR-Žilinský kraj

Vodič na Orave sa po obci rútil viac než dvojnásobkom maximálnej povolenej rýchlosti. Jeho nebezpečnú jazdu zachytáva videozáznam z palubnej kamery policajného vozidla príslušníkov Oddelenia cestného dozoru a špeciálnych kontrol KDI v Žiline, ktorý uverejnilo v príspevku na sociálnej sieti Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline.

Počas víkendovej služby žilinských dopravných policajtov na Orave prekvapilo nezodpovedné správanie motoristu, ktorý predbehol ich služobné vozidlo. V nedeľu 5. marca sa s vozidlom značky Volvo XC90 rútil po komunikácii tretej triedy III/2274 v obci Oravská Jasenica rýchlosťou až 104 kilometrov za hodinu. Maximálna povolená rýchlosť v tomto úseku je pritom 50 kilometrov za hodinu.

„Vodič bol zastavený, skontrolovaný, vykonal dychovú skúšku s negatívnym výsledkom a za tento priestupok mu bola uložená bloková vo výške 500 eur,“ uviedla žilinská polícia.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu