Svedectvo troch mužov môže prispieť k objasneniu krádeže v športovom obchode na Orave. Poznáte ich?


Foto: Svedectvo troch mužov môže prispieť k objasneniu krádeže v športovom obchode na Orave. Poznáte ich? Foto: Facebook/Polícia SR - Žilinský kraj

Obvodné oddelenie Policajného zboru Námestovo žiada verejnosť prostredníctvom príspevku na sociálnej sieti o pomoc pri stotožnení troch mužov, ktorých svedectvo môže dopomôcť k objasneniu krádeže v predajni športových potrieb v obchodnom dome v Námestove.

K priestupku proti majetku malo dôjsť v utorok 28. februára v popoludňajších hodinách, približne o 14:50 hod. „Žiadame verejnosť o pomoc pri stotožnení neznámych osôb, ktoré boli zachytené kamerovým systémom. Svedectvo týchto osôb je dôležité a môže prispieť k objasneniu skutku,“ uviedla polícia v príspevku.

V prípade, že máte akékoľvek informácie k totožnosti uvedených neznámych osôb na fotografiách, môžete kontaktovať Obvodné oddelenie PZ Námestovo na telefónnom čísle 0961 43 3905, e-mailom na oodk.no@minv.sk alebo formou správy na oficiálnom facebookovom profile Polícia SR – Žilinský kraj.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu