Lyžovačku spojenú s wellnessom si užijete aj v marci. Rezort Valachy ponúka 20-percentné zľavy


Foto: Lyžovačku spojenú s wellnessom si užijete aj v marci. Rezort Valachy ponúka 20-percentné zľavy

Pokiaľ ešte nemáte plány na jarné prázdniny či kratšiu dovolenku, vyrazte do Rezortu Valachy, ktorý sa nachádza len niekoľko kilometrov od slovensko-českých hraníc. V beskydských Veľkých Karloviciach od marca ponúkajú 20-percentnú zľavu na ubytovanie.

Napriek blížiacej sa jari je na zjazdovkách rezortu stále dostatok snehu na parádnu lyžovačku. V cene ubytovania navyše získate voľný vstup do Wellness Horal, kde si môžete večer alebo za horšieho počasia vychutnať termálne bazény a saunové rituály.

Tak neváhajte a vyberte si z ponuky dvoch hotelov v rezorte:

  • v Spa hoteli Lanterna**** platí 20-percentná zľava od piatka 3. do nedele 19. marca,
  • vo Wellness hoteli Horal*** môžete rovnakú zľavu využiť od pondelka 6. do piatka 10. marca a tiež od pondelka 13. do štvrtka 16. marca.



V cene pobytu obidvoch hotelov sú pestré raňajky, večere a voľný vstup do Wellnessu Horal. Tam na vás čakajú nielen termálne bazény, ale aj fitness centrum a saunový svet s ponukou exotických masáží a rituálov, z ktorých je prvý každý deň venovaný špeciálne deťom.

Wellness hotel Horal vyhľadávajú vďaka jeho výbornej polohe priamo pri zjazdovke Horal s lyžiarskou školou a termálnym bazénom predovšetkým rodiny s deťmi. Neďalekému Spa hotelu Lanterna zas dávajú prednosť páry, rodiny so staršími deťmi a hostia, ktorí vyhľadávajú pokojnejšiu komornú atmosféru.


Spa hotel Lanterna svojim hosťom v cene pobytu okrem raňajok a večere ponúka aj poobedný snack Aperitivo moment, ako aj voľný vstup do hotelového L-Spa. K tomu získajú Beskydy Valašsko Card s 20-percentnou zľavou na skipasy do Skiregionu Valašsko.

Tip Rezortu Valachy: Spa hotel Lanterna prešiel počas uplynulého roka rekonštrukciou. Vďaka tomu si môžete jedlo vychutnať v novej reštaurácii rozšírenej o lounge bar a veľkú vinotéku. Kvalitný oddych zabezpečia komfortné izby, v ktorých nájdete zimnú záhradu s vaňou. O relax sa postará tiež rozšírená sauna, v ktorej sa od marca budú konať denné saunové rituály.


V obidvoch hoteloch okrem toho výborne varia. Určite ochutnajte špeciality oblasti v modernom podaní alebo legendárne valašské frgále, každý deň čerstvo napečené priamo v Rezorte Valachy. V najbližších týždňoch vám pobyt spestria aj tieto zaujímavé akcie:

  • 4. marca – hudobný večer s gitaristom Bolkem Vjaclovským,
  • 5. marca – maškarná lyžovačka na zjazdovke Horal,
  • 11. marca - pralinková manufaktúra,
  • 12. marca - kurz pečení pizze (nielen) pre deti,
  • 17. marca - hudobný večer s harfistkou Luciou Fajkusovou.

Každá z týchto aktivít je samozrejme dobrovoľná. Pokiaľ budete chcieť, môžete celé dni v pokoji leňošiť, popíjať čaj na relaxačnom ležadle vo wellnesse a užívať si výhľad na zasneženú prírodu.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Inzercia/PR článok