Žiaci a personál strednej školy darovali žilinskej nemocnici jemné deky pre novorodeniatka


Foto: Žiaci a personál strednej školy darovali žilinskej nemocnici jemné deky pre novorodeniatka Foto: Facebook/Fakultná nemocnica s poliklinikou Žilina

Personál a malých pacientov žilinskej nemocnice tento týždeň potešil ďalší krásny dar. Sedem nových mäkkých dečiek z tej najjemnejšej vlny zahreje detičky na novorodeneckom oddelení. Fakultná nemocnica s poliklinikou v Žiline sa o dobré správy podelila prostredníctvom príspevku na sociálnej sieti.

Bábätká na neonatológii sa rozhodla obdarovať Stredná odborná škola poľnohospodárstva a služieb na vidieku v Žiline. Zamestnanci a žiaci vzdelávacieho zariadenia priniesli mäkkučkú puffy priadzu pani Norike Boocovej, ktorá z tohto materiálu vlastnoručne vyrobila deky pre novorodeniatka.

„Nádherné gesto potešilo najprv náš novorodenecký personál a o niečo neskôr aj drobčekov, ktorých sme do vlnených diek mohli s láskou zabaliť. Ďakujeme každému, kto podporil túto krásnu myšlienku a priložil ruku k dielu,“ vyjadrilo sa vedenie nemocnice na sociálnej sieti.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu