Kamera nad žilinským bankomatom zachytila neznámu ženu, polícia pátra po jej totožnosti kvôli krádeži


Foto: Kamera nad žilinským bankomatom zachytila neznámu ženu, polícia pátra po jej totožnosti kvôli krádeži Foto: Facebook/Polícia SR-Žilinský kraj

Koncom uplynulého roka došlo v Žiline k trestnému činu krádeže spolu s neoprávneným vyrobením a používaním platobného prostriedku. Informovalo o tom Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline prostredníctvom príspevku na sociálnej sieti.

Krádež sa stala vo štvrtok 20. októbra 2022. V rovnaký deň zachytila bezpečnostná kamera umiestnená nad jedným z bankomatov v centre mesta neznámu osobu, ktorá sa pokúsila vybrať z neho finančnú hotovosť.

Polícia teraz pátra po totožnosti ženy na uverejnenej fotografii vyhotovenej z kamerového záznamu. Jej svedectvo je dôležité a môže pomôcť objasniť uvedený zločin. Žena na snímke má tmavé rovné vlasy a okuliare.

„Aj napriek kvalite fotografie vás žiadame, aby ste akékoľvek informácie k totožnosti neznámej osoby oznámili na bezplatnom telefónnom čísle 158, alebo najbližšom útvare Policajného zboru, prípadne aj na našu oficiálnu stránku Facebooku: Polícia SR – Žilinský kraj. Ďakujeme,“ prosí žilinská polícia.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu