Jedinečné zdravotné vankúše Dream-Cloud dokážu pomôcť pri chrápaní, apnoe či bolestiach krčnej chrbtice


Foto: Jedinečné zdravotné vankúše Dream-Cloud dokážu pomôcť pri chrápaní, apnoe či bolestiach krčnej chrbtice

Určite ste už počuli o dôležitosti spánku pre našu celkovú krásu a zdravie. Je to skutočne tak! Spánok je nesmierne dôležitý na to, aby sa zregenerovalo vaše telo, okrem toho pomáha aj vašej pleti, svalom či vlasom. Nie je však spánok ako spánok. Obrovský rozdiel spočíva aj v tom, na čom spíte.

A tento úžasný rozdiel zaznamenáte, ak budete spať na vankúšoch Dream-Cloud™. V čom je tento vankúš unikátny? Ide o anatomický vankúš z Dream-Foam™ z pamäťovej peny, ktorá je vytvorená na báze rastlinného oleja. Fantastický je tento vankúš pre všetkých, ktorí si chcú dopriať ničím nerušený spánok, ale slúži tiež na elimináciu syndrómu nočného apnoe či potlačenie chrápania.

Všetky tieto funkcie sú zabezpečené vďaka špeciálnemu tvaru vankúša v kombinácii s unikátnou penou. A to, že výrobca myslel v tomto prípade skutočne na všetko potvrdzuje aj fakt, že chrbte špeciálny tvar vankúša Dream-Cloud Premium posúva hlavu dozadu, čím sa prečistia dýchacie cesty a udrží sa správna poloha hlavy počas spánku. Vďaka tomu vankúš zabraňuje chrápaniu a umožňuje pokojný a zdravý spánok.

Tieto zdravotné vankúše sú navyše testované a vyrábané v úzkej spolupráci s medicínskymi odborníkmi a technológmi, aby bolo možné vytvoriť jedinečnú receptúru pamäťovej peny Dream-Foam™ a sú registrované ako európska zdravotnícka pomôcka I. triedy so všetkými príslušnými certifikátmi.


V našej ponuke máme viacero vankúšov. Každý z nich má určité špecifiká, preto si aj vy vyberte presne ten, ktorý vám bude najviac vyhovovať. Dream-Cloud Premium anatomický vankúš z BIO pamäťovej peny proti spánkovému apnoe a chrápaniu pomáha predovšetkým eliminovať syndróm nočného apnoe a pomáha potláčať chrápanie. Dream-Cloud Premium anatomický vankúš z BIO pamäťovej peny proti vráskam má zase špeciálne tvarovaný vankúš z BIO pamäťovej peny Dream-Foam, ktorý pomáha eliminovať vrásky počas spánku.

Poťah z vlákien lyocell od značky TENCEL skvele odvádza vlhkosť. Dream-Cloud Premium ortopedický vankúš s chladiacim gélom a ventilovanou BIO pamäťovou penou má gélovú vrstvu, ktorá prináša pocit príjemného chladu zatiaľ, čo vetracie otvory zabezpečujú voľné prúdenie vzduchu. No a Dream-Cloud Premium ortopedický vankúš z BIO je základný ortopedický vankúš, ktorý vám poskytne najpohodlnejší spánok. Pozrite sa na našu ponuku a vyberte si ten, vďaka ktorému sa zo spánku stane vaša najobľúbenejšia časť dňa!

Viac informácií získate na stránke www.vitaherbals.sk.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Inzercia/PR článok