Polícia ukončila pátranie po 37-ročnom Ukrajincovi, ktorý bol týždeň nezvestný


Foto: Polícia ukončila pátranie po 37-ročnom Ukrajincovi, ktorý bol týždeň nezvestný Foto: KR PZ Žilina

Žilinská polícia takmer každý týždeň vyhlasuje nové pátranie po osobách, ktoré dlhšiu dobu nekontaktovali svojich blízkych či známych alebo sa nezdržiavajú na žiadnom známom mieste. Tentokrát Okresné riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline prosí verejnosť o pomoc s hľadaním nezvestného muža pochádzajúceho z Ukrajiny.

Vitalii Kolomykov má trvalé bydlisko na Ukrajine, no v poslednej dobe zotrvával v ubytovni v meste Rajec. Muž je nezvestný od štvrtka 16. februára. Na poludnie tohto dňa mal z rajeckej ubytovne odísť na neznáme miesto a od tej doby o sebe nepodal žiadne správy.

Napriek tomu, že Vitalii má len 37 rokov, jeho zdanlivý vek je podľa popisu polície 45 rokov. Nezvestný muž meria 175 centimetrov, má štíhlu postavu, vlasy tmavohnedej farby ostrihané nakrátko a sivé oči. Nie je isté, čo môže mať na sebe oblečené.

„Od prijatia oznámenia vykonávame všetky potrebné úkony a opatrenia s cieľom vypátrania nezvestného muža. Do súčasnej doby sa však nezvestného muža nepodarilo vypátrať,“ uviedla žilinská krajská policajná hovorkyňa Gabriela Kremeňová.


Pokiaľ ste nezvestného Ukrajinca videli, alebo máte akékoľvek informácie o tom, kde by sa mohol zdržiavať, kontaktujte políciu na bezplatnom čísle 158, osobne na najbližšom oddelení Policajného zboru alebo prostredníctvom súkromnej správy na oficiálnom Facebooku žilinskej polície.

Aktualizácia 22. februára 13:30 hod.

Okresné riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline odvolalo pátranie po nezvestnom mužovi, keďže dôvody tohto pátrania pominuli.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu