Žilinská kapela Knut Knotgursen predstavuje novú skladbu Nádejní blázni aj s videoklipom


Foto: Žilinská kapela Knut Knotgursen predstavuje novú skladbu Nádejní blázni aj s videoklipom Foto: archív Knut Knotgursen

Žilinská kapela so seversky znejúcim názvom Knut Knotgursen pripravila pre svojich fanúšikov novú skladbu „Nádejní blázni“ a vydáva ju súčasne s novým videoklipom. Ide o pozitívne ladenú prevzdušnenú letnú pesničku, ktorej vydanie kapela trochu recesisticky naplánovala na február.

Text skladby sa venuje klasickým problémom, radostiam a strastiam vo vzťahu medzi mužom a ženou. Čo je ale dôležité, s nádejou a dobrým koncom. „Nestáva sa často, že by sme natočili pesničku, ktorú by som si púšťal dokola dlhšie ako dva týždne a stále jej nemal dosť. Z tohto pohľadu sú Nádejní blázni pre mňa výnimočná pesnička a som nadšený, že sa o ňu môžeme podeliť,“ uvádza spevák Rado Palutka, ktorý je zároveň aj autorom textu. 

O zvuk a produkciu nahrávky sa postaral dvorný producent Maťo Barla. Režisér a kameraman v jednej osobe Pali Slašťan do videa prepašoval pohodu aj prostredníctvom poetických záberov natočených v španielskej Andalúzii, kde sa stačí len prejsť po poli plnom levandulí.


Kapela v tomto roku zároveň pripravuje aj niekoľko koncertov, ktoré budú, podobne ako nová skladba, plné pohody, optimizmu a dobrej nálady. „Vidíme sa v lete loptoši, nachystajte si hlasivky!“ odkazuje všetkým svojim fanúšikom.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu