VIDEO: Na moste pod Strečnom sa bočne zrazili dve autá, po nehode každé ostalo v inom pruhu


Foto: VIDEO: Na moste pod Strečnom sa bočne zrazili dve autá, po nehode každé ostalo v inom pruhu Foto: Vľavo: M. Krčulová, vpravo: Facebook/Alexandra Kosperová

Dnes v ranných hodinách došlo na ceste popod Strečno k dopravnej nehode dvoch vozidiel, ktoré na viac než hodinu výrazne obmedzili premávku. Informovalo o tom Krajské riaditeľstvo Hasičského a záchranného zboru v Žiline, ako aj motoristi čakajúci v kolónach.

Nehoda na frekventovanej komunikácii prvej triedy I/18 sa stala v nedeľu 12. februára okolo 8:00 hod. ráno. Na moste v blízkosti lomu Dubná skala do seba bočne narazili dve osobné motorové vozidlá. Značne poškodené automobily zostali po kolízii stáť každý v inom jazdnom pruhu, čím dočasne zablokovali obidva smery.



Na miesto okamžite vyrazili všetky záchranné zložky vrátane šiestich príslušníkov Hasičského a záchranného zboru zo stanice v Žiline s dvomi vozidlami. Aktuálne sú havarované autá nakladané na vozidlá odťahových služieb a zdržanie postupne klesá. Vodičom odporúčame v tomto úseku zvýšiť opatrnosť. Mostné objekty sú aj pri vyšších teplotách v zime nebezpečnejšie, než cesty, ktoré neležia pri vodných plochách a tokoch.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu