FOTO: Auto matky z Hájika bolo do týždňa zadarmo opravené aj vytepované vďaka skupine HAKA


FOTO: Auto matky z Hájika bolo do týždňa zadarmo opravené aj vytepované vďaka skupine HAKA
Galéria: 21 fotiek
Foto: Facebook/HAKA-Hľadá sa auto krádeže automobilov

Pred niekoľkými dňami sme informovali o prísľube, ktorým majiteľ odťahovej služby potešil zúfalú matku z Hájika. Žilinčanka vo facebookovej skupine HAKA prosila o odporučenie autoservisu, ktorý by opravil jej poškodené vozidlo. Túto službu nežiadala zadarmo, zaplatiť však mohla iba na splátky.

Po prečítaní jej príbehu majiteľku automobilu kontaktovala spoločnosť Odťahová služba Kopecký, ktorá sa rozhodla pokazené auto odviezť a opraviť na vlastné náklady. Neprešiel ani týždeň a vozidlo je opäť nielen pojazdné, ale aj vytepované a čisté.

Auto pani zo Žiliny, tak ako som sľúbil, sme na komplet opravili. Nebolo to len o spojke, museli sa vymeniť predné brzdy, olej filtre, sviečky, rameno, spletenec výfuku, homokynetický kĺb, žiarovky. Auto tepoval môj dobrý kamarát Dominik Vrana, bola to makačka. Pani prajeme ďalších veľa šťastných kilometrov,“ napísal majiteľ odťahovej služby.

Vozidlo, ktoré od konca uplynulého leta stálo na parkovisku a jeho interiér začínal plesnivieť, tepovanie skutočne potrebovalo. Fotografie osobného automobilu pred zásahom dobrosrdečných ľudí nájdete v staršom článku.





Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu