Po zrážke s kamiónom bola 19-ročná vodička z Liptova prevezená do nemocnice


Foto: Po zrážke s kamiónom bola 19-ročná vodička z Liptova prevezená do nemocnice Foto: Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline

V piatok 10. februára 2023 v skorých ranných hodinách došlo na križovatke v Ružomberku k dopravnej nehode osobného motorového vozidla s kamiónom. Informovala o tom žilinská krajská policajná hovorkyňa Gabriela Kremeňová. 

Na základe doteraz vykonaného objasňovania bolo zistené, že vodička viedla osobné motorové vozidlo po ceste tretej triedy č. 2220 v obci Liptovské Sliače, v smere k ceste prvej triedy č. 18. Následne z doposiaľ presne nezistených príčin pri prejazde križovatkou došlo k zrážke s nákladným motorovým vozidlom, ktoré viedol vodič v smere od mesta Ružomberok na obec Ivachnová.

Obaja sa na mieste podrobili dychovej skúške na zistenie prítomnosti alkoholu v dychu s negatívnym výsledkom. Po zrážke bola 19-ročná vodička prevezená na ošetrenie do nemocnice. „Ďalšie okolnosti ako aj príčiny vzniku dopravnej nehody sú predmetom prebiehajúceho objasňovania,“ doplnila Kremeňová.

Cesta bola z dôvodu dokumentovania a odstraňovania následkov dopravnej nehody na nevyhnutne potrebný čas úplne uzavretá. Policajti následne cestnú premávku riadili a usmerňovali. Aktuálne je už cesta prejazdná v oboch smeroch. 


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu