Martinčan sa s plynovou zbraňou v ruke vyhrážal zabitím dvom mužom pred nočným klubom


Foto: Martinčan sa s plynovou zbraňou v ruke vyhrážal zabitím dvom mužom pred nočným klubom Foto: Polícia SR - Žilinský kraj

V nedeľu 5. februára v skorých ranných hodinách pristúpil 42-ročný Martinčan s nekalým úmyslom k dvom mužom stojacim pred nočným klubom v Martine. Krátko na to ho príslušník z Obvodného oddelenia Policajného zboru Martin – východ obvinil z trestného činu nebezpečného vyhrážania a z trestného činu výtržníctva.

„Na základe doteraz vykonaného vyšetrovania bolo zistené, že obvinený muž sa mal 5. februára pred martinským nočným klubom vyhrážať zabitím 35 a 44-ročnému mužovi. Následne mal obvinený muž namieriť na poškodených krátku plynovú zbraň, ktorou svoje vyhrážky voči mužom zdôraznil,“ spresnila hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru (KR PZ) v Žiline Gabriela Kremeňová.

Vyhrážky sa však napokon podarilo udržať pod kontrolou a k žiadnemu zraneniu osôb nedošlo. Po nahlásení situácie bola na miesto okamžite vyslaná policajná hliadka z Obvodného oddelenia Policajného zboru Martin – východ, ktorá 42-ročného Dušana zadržala a predviedla ho na policajný útvar. 

Poverený príslušník spracoval podnet na návrh na vzatie obvineného muža do väzby. Ďalšie okolnosti prípadu sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania,“ uzavrela policajná hovorkyňa Gabriela Kremeňová a doplnila, že zaistená plynová pištoľ bude ďalej podrobená expertíznemu skúmaniu.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu