Dvojica súložila na liptovskej železničnej stanici, k prerušeniu činnosti ich musela vyzvať polícia


Foto: Dvojica súložila na liptovskej železničnej stanici, k prerušeniu činnosti ich musela vyzvať polícia Foto: Facebook/Mestská polícia Liptovský Hrádok

Niektorí ľudia nemajú žiadne zábrany a pudy sú pre nich silnejšie ako zdravý rozum. To bol prípad aj dvojice, ktorá sa v pondelok 6. februára 2023 oddávala milostným radovánkam priamo na železničnej stanici v Liptovskom Hrádku. Dvojici neprekážalo ani to, že okolo chodili ľudia.

„Vo večerných hodinách bolo hliadke Mestskej polície telefonicky nahlásené, že v priestoroch čakárne ŽSR sa nachádzajú dve osoby, ktoré tam súložia,“ informuje miestna mestská polícia v príspevku na sociálnej sieti. „Po príchode službukonajúceho príslušníka na miesto boli osoby vyzvané, aby činnosť okamžite prerušili,“ doplnila polícia. 

Na mieste bola zistená totožnosť oboch aktérov a pre podozrenie zo spáchania trestného činu boli obaja zadržaní. Následne bola privolaná aj hliadka Obvodného oddlenia Policajného zboru. „Vec je momentálne v riešení železničnej polície,“ dodal príslušník mestskej polície s tým, že osobám bude vznesené obvinenie z trestného činu výtržníctva.

Za súlož na verejnosti im tak hrozí väzenie až na tri roky.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu