Nezvestná 50-ročná Slávka z Turzovky bola krátko po zverejnení pátrania nájdená živá


Foto: Nezvestná 50-ročná Slávka z Turzovky bola krátko po zverejnení pátrania nájdená živá Foto: KR PZ Žilina

Polícia prosí verejnosť o pomoc so zistením miesta pobytu alebo pohybu ženy z Kysúc. Informácie a popis nezvestnej osoby dnes zverejnilo Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline.

Slávka Bajáková bola naposledy videná na mieste svojho trvalého bydliska v Turzovke. Z bytu mala odísť v sobotu 4. februára okolo 17:00 hod. večer. Keďže o sebe od tej doby nepodala žiadne informácie a domov sa stále nevrátila, vyhlásilo po nej pátranie Okresné riaditeľstvo Policajného zboru v Čadci.


Podľa popisu polície má nezvestná žena 50 rokov, je vysoká 170 centimetrov a je štíhlej postavy. Slávka má krátke hnedé vlasy ostrihané približne po plecia a jej oči majú zelenú farbu. V deň svojho zmiznutia mala oblečené modré rifľové nohavice, žlto-oranžovú bundu s dĺžkou po pás a obuté zimné členkové topánky.

„Od prijatia oznámenia vykonávame všetky potrebné úkony a opatrenia s cieľom vypátrania nezvestnej osoby. Do súčasnej doby sa však nezvestnú osobu nepodarilo vypátrať,“ uviedla hovorkyňa žilinskej polície Gabriela Kremeňová.


Pokiaľ máte akékoľvek aktuálne informácie o nezvestnej žene, alebo ste ju zahliadli, bezodkladne kontaktujte políciu na tiesňovej linke 158, osobne na najbližšom oddelení Policajného zboru alebo prostredníctvom súkromnej správy na jej oficiálnom facebookovom profile.

Akékoľvek informácie k nezvestnej osobe je potrebné oznámiť na bezplatnom telefónnom čísle 158, na ktoromkoľvek oddelení PZ alebo súkromnou správou na oficiálnej facebookovej stránke PZ. 

Aktualizácia 7. februára 9:00 hod.

Dobrovoľný hasičský zbor mesta Turzovky uverejnil na sociálnej sieti príspevok o úspešnom vypátraní nezvestnej ženy. Slávka Bajáková bola podľa hasičov nájdená živá.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu