FOTO: Klzká vozovka včera zapríčinila dopravné nehody v okolí Žiliny, dve vozidlá sa prevrátili


FOTO: Klzká vozovka včera zapríčinila dopravné nehody v okolí Žiliny, dve vozidlá sa prevrátili
Galéria: 18 fotiek
Foto: MIP Services - Odťahová služba

Včerajšie chladné počasie a snehové zrážky sa podpísali aj na dopravnej situácii v Žilinskom kraji. Na klzkých komunikáciách došlo v priebehu posledného pondelka v mesiaci k niekoľkým dopravným nehodám.

Viaceré z kolízií mali, našťastie, len jedného účastníka a zaobišli sa bez vážnejších zranení. Dve vozidlá, ktoré kvôli šmykľavému povrchu vozovky vyleteli z cesty, skončili prevrátené na boku a streche. Následky obidvoch nehôd odstraňovala odťahová služba MIP Services.

K prvej dopravnej nehode došlo v pondelok 30. januára krátko pred 13:00 hod. na frekventovanej komunikácii druhej triedy II/583. Pred obcou Belá v smere na Terchovú havarovala vodička, ktorá viedla osobné motorové vozidlo značky Škoda Fabia.



O niekoľko hodín neskôr sa ďalší incident odohral na vjazde do obce Teplička nad Váhom v smere od Žiliny po Starej ceste. Osobný automobil značky BMW, ktorý šoféroval mladý vodič, ostalo po nehode ležať na boku v priekope pri ceste, opreté o kovový stĺp.

Podľa zamestnancov odťahovej služby MIP Services, ktorá previezla havarované vozidlá, malo byť príčinou obidvoch nehôd neprispôsobenie jazdy povahe a stavu vozovky.





Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu