Minulý týždeň zmizli bicykle z Vlčiniec a Kysúc, majitelia prosia o pomoc s ich nájdením


Foto: Minulý týždeň zmizli bicykle z Vlčiniec a Kysúc, majitelia prosia o pomoc s ich nájdením Foto: Vľavo: majitelia bicyklov, vpravo: pixabay.com

Zlodejov bicyklov v okolí Žiliny neodradilo ani chladné zimné počasie. V priebehu uplynulého týždňa zmizli ďalšie dve dvojkolesové vozidlá. Informovali o tom okradnutí majitelia vo facebookovej skupine HAKA, ktorá sa zameriava na pátranie po odcudzených bicykloch.

Prvé z vozidiel bolo ukradnuté obyvateľovi žilinského sídliska Vlčince III. Podľa informácií od majiteľa bicykel zmizol v rozmedzí od stredy 25. januára do piatku 27. januára.

Išlo o nový horský bicykel slovenskej značky CTM Rambler 4.0, ktorý bol vyrobený v roku 2022. Bol vyhotovený v čiernej farbe bez lesku so striebornými nápismi. Rám bicykla je veľkosti XL a jeho výrobné číslo je CA0476759.

Zdroj: Facebook/Andrej J. Rimmer


Druhý horský bicykel neznámy páchateľ odcudzil z ulice Clementisova v Kysuckom Novom Meste. Vlastník si všimol, že mu chýba, v nedeľu 29. januára, ukradnutý však mohol byť aj skôr.


Nemotorové vozidlo značky Ghost Lector 3.9 bolo vyrobené v roku 2020. Rám bicykla má veľkosť XL a červenú farbu s čiernymi detailmi. Poznávacími znakmi sú výbava XT/SLX/DEORE, kľuky Sram NX a sedadlo značky SQlab, ako aj škrabance na ráme a pri upevnení prehadzovača.

Zdroj: Facebook/Milan Zacher


Pokiaľ zahliadnete odcudzené vozidlá, prípadne máte akékoľvek informácie o krádežiach, informujte políciu a facebookovú skupinu HAKA. Kontakt na majiteľa prvého z bicyklov je 0914 334 542.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu