Hľadaného Róberta Buchu z Ružomberka už polícia našla, skrýval sa pred ňou tri mesiace


Foto: Hľadaného Róberta Buchu z Ružomberka už polícia našla, skrýval sa pred ňou tri mesiace Foto: Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline

Okresné riaditeľstvo Policajného zboru v Ružomberku vyhlasuje pátranie po hľadanom mužovi menom Róbert Bucha vo veku 32 rokov, s trvalým bydliskom v Ružomberku.   

Menovaný muž je hľadaný od piatka 25. novembra 2022, pričom je obvinený z prečinu krádeže. „Hľadaný sa úmyselne skrýva pred orgánom činným v trestnom konaní,“ uviedla krajská policajná hovorkyňa Zuzana Šefčíková. Z tohto dôvodu sa polícií aj dva mesiace po skutku zatiaľ zlodeja nepodarilo nájsť. 

Hľadaný muž je strednej postavy a má hnedé vlasy, podľa polície nedisponuje žiadnymi zvláštnymi znameniami, podľa ktorých by ho bolo možné jednoduchšie identifikovať. Taktiež nie je zistené, v akom oblečení sa naposledy pohyboval. 


Akékoľvek informácie k hľadanému mužovi môže verejnosť oznámiť na bezplatnom telefónnom čísle 158, na ktoromkoľvek oddelení Policajného zboru alebo súkromnou správou na oficiálnej facebookovej stránke polície. 

Aktualizácia 17. 2. 2023, 10:37

Polícia odvoláva pátranie po hľadanom mužovi, nakoľko pominuli dôvody vyhlásenia pátrania. Nezvestný muž bol vypátraný a je v poriadku.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu