Viac než 150 stavieb a 20 rokov skúseností: Žilinská firma pomáha budovať úspešné projekty


Foto: Viac než 150 stavieb a 20 rokov skúseností: Žilinská firma pomáha budovať úspešné projekty

Už viac než dve dekády pôsobia v oblasti stavebníctva, kde realizujú náročné stavby a podieľajú sa na rôznych veľkých projektoch. Sú profesionálmi v inžinierskej činnosti, dozorovaní stavieb, pozemkových úpravách, realitných aj právnych službách.

Žilinská spoločnosť LIMAT Reality&Building sa môže pochváliť stavbami ako Piano Residence, Well Park či STK Miba Car, ale na konte má aj množstvo hotelov, športových hál, polyfunkčných domov či výrobných hál v Žilinskom kraji. Na všetkých sa podieľal tím odborníkov, ktorí zabezpečili a dohliadli, aby boli všetky práce dokončené kvalitne, v súlade s realizačným projektom a bez zbytočného navyšovania cien.


LIMAT Reality&Building sa nezameriava iba na veľké stavby. Svoje služby dokonca poskytuje aj nefiremným zákazníkom - napríklad pri stavbách rodinných domov. Pokiaľ plánujete stavať, firma vám pripraví projekty pre všetky typy stavieb podľa súvisiacich noriem, predpisov a požiadaviek územného plánu. Inžinierska činnosť zasa zabezpečí potrebné povolenia na začiatok stavby a postará sa o jej kolaudáciu.


Pri predaji či kúpe nehnuteľnosti sa zasa postará o prípravu na fotenie, vyhotovenie kvalitných záberov, 3D prehliadky aj zhotovenie videí. Samozrejmosťou je pritom komplexný právny servis - pri kúpe, predaji aj prenájme nehnuteľnosti. Nechajte všetko na odborníkov a vyhnite sa zbytočným komplikáciám. Firma za vás urobí previerku nehnuteľností, vypracuje zmluvy a zaistí bezproblémový priebeh prevodu kúpnej ceny aj vlastníctva. Taktiež vás zastúpi v katastrálnom konaní.

Ak hľadáte odbornosť, znalosť technologických postupov, využite bohaté skúsenosti v oblasti realizácie stavieb., ktoré žilinská spoločnosť LIMAT Reality&Building ponúka. Dohodnite si vyhotovenie rodinných domov, polyfunkčných objektov a inžinierskych stavieb na kľúč a minimalizujte riziko vzniku problémov či nepríjemných situácií.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Inzercia/PR článok