VIDEO: Bezpečnostná kamera zachytila muža, ktorý sa v noci pokúšal vniknúť do vchodu na Hlinách


Foto: VIDEO: Bezpečnostná kamera zachytila muža, ktorý sa v noci pokúšal vniknúť do vchodu na Hlinách Foto: Facebook/Andrej Málik

Ešte v decembri sme prostredníctvom článku informovali o vlámaní dvoch neznámych mužov do priestorov bytového domu v žilinskej mestskej časti Hliny. Dnes 21. januára informuje Žilinčan v príspevku na sociálnej sieti o ďalšom pokuse neoprávneného vniknutia do toho istého vchodu.

Dnes sa nejaký spoluobčan pokúšal dostať do nášho vchodu Čajakova 8. Pred mesiacom sa to dvom iným podarilo. Tomuto to teraz nevyšlo,“ spresňuje Žilinčan, podľa ktorého muži v predošlom prípade vnikli do vchodu so zámerom získania žiarovky. Tá by im totiž mala slúžiť na užitie neznámej drogy.

Na aktuálnych záberoch z bezpečnostnej kamery, ktorá podozrivý pohyb zaznamenala asi polhodinu po polnoci z piatka na sobotu, je viditeľná postava neznámeho muža odetá do bundy tmavej farby, pričom kapucňou z nej si prekryl hlavu. Zahalenou je aj samotná tvár muža, ktorú prekrýva tmavá látka.


Keďže bol len vonku, tak kvalita fotiek a videá za veľa nestojí, ako výstraha pre všetkých však stačí. Dávajte si pozor na vchody do panelákov,“ uzavrel obyvateľ predmetného vchodu.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu