Spravodlivosti neušiel: Polícia chytila 30-ročného Tomáša, ktorý na Liptove ukradol elektrickú kolobežku a obuv


Foto: Spravodlivosti neušiel: Polícia chytila 30-ročného Tomáša, ktorý na Liptove ukradol elektrickú kolobežku a obuv Foto: Ilustračné/pixabay.com

Obvinený 30-ročný Tomáš z okresu Liptovský Mikuláš sa mal ešte v pondelok 19. decembra minulého roka dostať do neuzamknutého bytového domu v Liptovskom Hrádku, kde zo spoločných priestorov ukradol elektrickú kolobežku a pánsku športovú obuv. Teraz je však už v rukách polície.

Krádežou vznikla škoda vo výške 430 eur. Zlodej mal s odcudzenými vecami následne odísť na neznáme miesto. Vyšetrovaním sa však kolobežku a topánky podarilo nájsť, polícia preto po vykonaní potrebných procesných úkonov odcudzené veci vrátila majiteľovi. 

Poverený príslušník z Obvodného oddelenia Policajného zboru Liptovský Hrádok obvinil 30-ročného Tomáša z trestného činu krádeže. Šetrením bolo zistené, že obvinený muž už bol v predchádzajúcich 24 mesiacoch odsúdený za majetkovú trestnú činnosť,“ spresnila hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline Gabriela Kremeňová.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu