Pri hraniciach s Českom sa do priekopy zrútil kamión, vodič je napriek hrozivo vyzerajúcemu pádu v poriadku


Foto: Pri hraniciach s Českom sa do priekopy zrútil kamión, vodič je napriek hrozivo vyzerajúcemu pádu v poriadku Foto: Facebook/Peto Rac

Na ceste v smere z kysuckej obce Svrčinovec do českého Jablunkova došlo dnes, v piatok 20. januára, v dopoludňajších hodinách k pádu kamióna do priekopy pod premostením. O incidente informoval jeden z okoloidúcich motoristov prostredníctvom príspevku v dopravno-informačnej skupine Dopravný servis Kysuce na Facebooku.

Z priložených fotografií je možné usúdiť, že vodič kamióna nezvládol riadenie na zasneženej vozovke a s vozidlom sa zrútil do priekopy po pravej ruke. Nákladné vozidlo po páde zostalo prevrátené na pravom boku, čím došlo k vysypaniu prevážaného nákladu.

Na miesto boli okamžite vyslané bezpečnostné zložky. Podľa slov okoloidúceho motoristu by mal byť vodič nákladného vozidla aj napriek hrozivo vyzerajúcej scéne v poriadku. Autor príspevku chcel týmto spôsobom upozorniť motoristov, aby na cestách jazdili opatrne. Kvôli nepriaznivým poveternostným podmienam sa totiž na viacerých úsekoch vytvára nebezpečná poľadovica, pričom výnimkov podľa aktuálnych informácií od motoristov nie je ani úsek od Svrčinovca až po český Třinec.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu