FOTO: Počas noci zmizlo z Rajeckej cesty v Žiline staršie vozidlo, pátra po ňom HAKA


FOTO: Počas noci zmizlo z Rajeckej cesty v Žiline staršie vozidlo, pátra po ňom HAKA
Galéria: 4 fotky
Foto: Facebook/HAKA-Hľadá sa auto krádeže automobilov

V priebehu dnešnej noci došlo v Žiline ku krádeži stojaceho osobného motorového vozidla. Po zlodejoch a automobile vyhlásila pátranie facebooková skupina HAKA, ktorá sa zameriava práve na hľadanie odcudzených vozidiel, prostredníctvom príspevku na sociálnej sieti.

Strieborný Volkswagen SHARAN bol na prelome stredy 18. a štvrtka 19. januára zaparkovaný na žilinskej ulici Rajecká cesta v tesnej blízkosti mestského okruhu. K jeho odcudzeniu malo podľa majiteľa dôjsť v časovom rozmedzí od 20:45 hod. večer do 7:45 hod. ráno nasledujúceho dňa.



Poznávacími znakmi osobného automobilu sú svetlá strieborná metalíza, tmavé fólie nalepené na zadných oknách, poškriabaný nárazník na obidvoch stranách vozidla a špecifické elektróny. Na tabuľkách s evidenčným číslom vozidla, ktoré bolo vyrobené v roku 2009, je nápis ZA238HS, VIN číslo automobilu je WVWZZZ7MZAV015897.

Pokiaľ máte akékoľvek informácie o krádeži alebo spozorujete odcudzené vozidlo, nahláste to polícii na bezplatnej linke 158 a následne tímu HAKA na čísle 0910 666 910. Vlastníka auta môžete kontaktovať na telefónnom čísle +421 908 608 093.





Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu