Muž z Oravy od minulého roka nevrátil požičané auto, pátra po ňom skupina HAKA


Foto: Muž z Oravy od minulého roka nevrátil požičané auto, pátra po ňom skupina HAKA Foto: Facebook/HAKA-Hľadá sa auto krádeže automobilov

Muž z Oravy si v minulom roku požičal vozidlo na pracovné účely, dodnes ho však nevrátil. Teraz ho vďaka príspevku na sociálnej sieti pomáhajú hľadať stovky členov skupiny HAKA, ktorá sa zameriava práve na pátranie po odcudzených automobiloch z celého Slovenska a blízkeho zahraničia.

Osobné motorové vozidlo značky Volkswagen Golf bolo požičané Romanovi Kučerovi z Dolného Kubína, ktorý ho údajne potreboval kvôli práci. Auto malo byť vrátené do konca roka 2022, jeho majiteľ ho však doteraz nedostal naspäť.

Ide o biely automobil vyrobený v roku 2012, s evidenčným číslom vozidla DK569BO a VIN číslom WVWZZZ1KZCP112675. Poznávacími znakmi vozidla sú napríklad rozdielne elektróny na predných a zadných kolesách, poškodené spätné zrkadlo na vodičovej strane, čierne fólie na zadnej časti a značky s nápisom Rline na bokoch auta.

Pokiaľ nevrátené vozidlo uvidíte, prípadne máte informácie o mužovi, ktorý si ho požičal, informujte HAKA tím na telefónnom čísle 0910 666 910 a majiteľa na čísle 0951 533 919.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu