Novinka v žilinskom Autoservise City: Väčšie a nákladnejšie opravy na splátky s výhodným úrokom


Foto: Novinka v žilinskom Autoservise City: Väčšie a nákladnejšie opravy na splátky s výhodným úrokom

Známy žilinský Autoservis City, ktorý nedávno oživili noví majitelia kvalitnými službami a zákazníckym servisom, prichádza s novinkou. Už niekoľko týždňov poskytuje možnosť financovania nákladnejších opráv vozidiel na splátky s výhodným úrokom. 

Bližšie informácie o financovaní nájdete na adrese futuria.sk/lucia.staffenova.

Pokiaľ sa na vašom aute objavia neočakávané problémy, ktoré si vyžadujú väčšie zásahy, vy nie ste finančne pripravení a vozidlo potrebujete denne využívať, môžete zvoliť servis na splátky. Autoservis City momentálne ponúka výhodný úrok vo výške od 3,9 %.

Väčší a nákladnejší servis vás už nezaskočí

Servis na splátky je motoristom známy najmä z Bratislavy. Najnovšie sa dá plnohodnotne využívať aj v Žiline. Mnohí zákazníci si službu pochvaľujú, pretože vďaka nej nemusia viac odkladať nevyhnutné opravy.

Financovanie opráv formou úveru až do výšky 20-tisíc eur sa dá rozložiť na mesačné splátky po dobu najviac ôsmich rokov. Služba je pritom dostupná aj pre živnostníkov a to pri splnení jednej základnej podmienky – trvania živnosti minimálne 3 mesiace.

Autoservis okrem už spomínaného štandardne poskytuje rozšírenú diagnostiku vozidiel, generálky motorov nákladných vozidiel, plnenie klimatizácií, služby pneuservisu, či absolvovanie technických a emisných kontrol (TK, EK). Samozrejmosťou je zabezpečenie povinného zmluvného a havarijného poistenia, leasingu alebo autoúveru.

Skúsený personál dokáže pomôcť aj s odhadom reálnej ceny vozidla pri predaji či kúpe. V niektorých prípadoch je tiež možné dohodnúť výkup svojho starého auta.

Viac informácií získate na stránke www.autoserviscity.sk, telefónnych číslach 0911 902 900 a 0951 626 661 alebo emailovej adrese info@autoserviscity.sk.

Výhody servisných služieb na splátky:

  • úrok už od 3,9 %,
  • suma od 500 do 20 000 eur,
  • doba splácania 8 rokov,
  • vhodné aj pre živnostníkov,
  • rýchle vybavenie na jednom mieste.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Inzercia/PR článok