Do Žiliny mieri Mestské divadlo Trenčín so šteklivou komédiou, ktorá zahreje


Foto: Do Žiliny mieri Mestské divadlo Trenčín so šteklivou komédiou, ktorá zahreje

Detského diváka v Žiline si Mestské divadlo Trenčín (MDTN) už niekoľkokrát podmanilo. O pár dní sa tu však konečne chystá pobaviť aj dospelého diváka.

Hoci je január, MDTN má  v úmysle návštevníkov predstavenia rozhorúčiť. Komédia, s ktorou sa predstaví 18. 1. 2023, sa odohráva v júni za teplej magickej noci. A nielen to. Je natoľko šteklivá a rozmarná, plná vášne a humoru, že zohreje nielen srdcia návštevníkov, ale aj ich bránice.

Sex noci svätojánskej Woodyho Allena v divadelnej adaptácii Jürgena Fischera a v úprave Karola Rédliho a Lukáša Kopasa prináša nefalšovanú pozitívnu náladu.

Dynamická, no intelektuálna hra stavia aj na skvelých výkonoch šestice hercov – Peter Trník, Zuzana Mišáková Moravčíková, Ján Slezák, Danica Jurčová, Ján Greššo a Diana Minarovičová ukazujú svet vášne, slabostí a zbabelostí vo vzťahoch. Mnohí z nás si nechcú uvedomiť, že aj vek je istý limit, ale zrelosť partnerov sa nemeria výkonnosťou v sexe. Na druhej strane láska nepozná žiadne hranice.

Viac sa divák dozvie už priamo na predstavení – 18. 1. 2023 (streda) o 19:00 hod. v Dome odborov, Žilina.

Vstupenky zakúpite na https://mdtn.maxiticket.sk/woody-allen-sex-noci-svatojanskej-2023-zilina alebo priamo v pokladni Domu odborov.

Miesto: Dom odborov Žilina
Dátum: 18.01.2023 - 19:00



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Inzercia/PR článok