Spadnutý strom vo Veľkom Rovnom spôsobil dopravnú nehodu dvoch vozidiel, cesta je stále neprejazdná


Foto: Spadnutý strom vo Veľkom Rovnom spôsobil dopravnú nehodu dvoch vozidiel, cesta je stále neprejazdná Foto: Facebook/Patrik Boko

Pred krátkou chvíľou sme informovali o množstve drevín, ktoré v priebehu dnešného dňa silný vietor vyvrátil na cesty v Žilinskom kraji. Posledný zo stromov spadol krátko po 18:00 hod. večer na komunikáciu II/541 v obci Veľké Rovné.

Krátko potom, ako svedkovia nahlásili nebezpečnú prekážku v cestnej premávke Hasičskému a záchrannému zboru, na miesto vyrazili štyria hasiči zo stanice v Bytči. Skôr než však dorazili k spadnutému stromu, došlo na rovnakom mieste k dopravnej nehode.

Podľa fotografie zverejnenej na sociálnej sieti v blízkosti motocrossovej trate havarovali dve osobné motorové vozidlá. Jedno z nich skončilo po kolízii prednou časťou mimo vozovky. Dôvodom má byť práve strom, ktorý blokoval komunikáciu.


„Áno, je to pravda, ja som šiel hore bol tam strom cez celú cestu, volal som hasičom, mali to nahlásené a za cca. 5 minút idem dole a už dve auto rozbité...“ uviedol svedok udalosti.

Cesta vedúca cez Veľké Rovné smerom na Semeteš je kvôli nehode naďalej neprejazdná. Používatelia Facebooku navyše varujú, že vozovka je aktuálne veľmi klzká.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu