Na Kysuciach došlo v noci k tragickej nehode, 28-ročný vodič zrážku so stromom neprežil


Foto: Na Kysuciach došlo v noci k tragickej nehode, 28-ročný vodič zrážku so stromom neprežil Foto: Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline

Krátko pred druhou hodinou v noci (1:45 hod.) v sobotu 14. januára došlo k ďalšej tragickej dopravnej nehode na slovenských cestách. Tentokrát sa obeťou stal len 28-ročný vodič, ktorý so svojím osobným motorovým vozidlom značky BMW narazil do stromu na území obce Raková (okres Čadca).

Vodič mal v smere z Čadce z doposiaľ presne nezistených príčin, po tom ako obiehal na mokrej vozovke v ľavotočivej zákrute, naraziť do stromu,“ uviedla hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru (KRPZ) v Žiline Zuzana Šefčíková.

Zranenia mladého muža sediaceho za volantom boli nezlúčiteľné so životom, spolujazdec však z nehody vyviazol bez zranení. Podľa hovorkyne KRPZ v Žiline bola v súčasnosti u nebohého nariadená aj pitva.

Polícia vzhľadom na opakujúce sa nešťastia na cestách opäť apeluje na vodičov: „Žiadame všetkých účastníkov cestnej premávky, aby sa správali disciplinovane, ohľaduplne, plne sa venovali vedeniu vozidla, sledovali situáciu v premávke, nepreceňovali svoje schopnosti a dodržiavali dopravné predpisy.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu