FOTO: Na Kysuciach vyhorel drevený rodinný dom, dobrovoľní hasiči pomohli s jeho vypratávaním


FOTO: Na Kysuciach vyhorel drevený rodinný dom, dobrovoľní hasiči pomohli s jeho vypratávaním
Galéria: 8 fotiek
Foto: Facebook/Obec Vysoká nad Kysucou

Požiare rodinných domov sú, bohužiaľ, časté predovšetkým v zimných mesiacoch počas hlavnej vykurovacej sezóny. Niekedy stačí niekoľko minút či hodín, aby rodiny prišli o celý svoj fyzický majetok, strechu nad hlavou alebo, v tom najhoršom prípade, o život.

K ďalšiemu z požiarov došlo v sobotu 17. decembra na Kysuciach. Plamene pohltili celý interiér rodinného domu v Nižnom Kelčove, pričom zničili väčšinu osobných vecí a vybavenia budovy. O dva týždne neskôr sa dobrovoľní hasiči z obce Vysoká nad Kysucou zúčastnili brigády, ktorá bola zorganizovaná na pomoc majiteľke domu. V utorok 3. januára spoločnými silami vynášali z budovy obhorené trosky.

„Členovia Dobrovoľného hasičského zboru Vysoká nad Kysucou sa, nad rámec svojich povinností, zúčastnili brigády na vypratávaní vyhoreného rodinného domu na Nižnom Kelčove. Majiteľke, ktorej požiar nenávratne zničil interiér dreveného domu, pomáhali s vypratávaním všetkých vecí a obhoreného nábytku. Likvidáciu vzniknutého odpadu zabezpečí obec Vysoká nad Kysucou,“ uviedla obec Vysoká nad Kysucou v príspevku na sociálnej sieti.





Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu