Polícia vypátrala totožnosť mŕtveho muža, ktorého našli ležať v blízkosti podchodu na Kysuckej ulici v Žiline


Foto: Polícia vypátrala totožnosť mŕtveho muža, ktorého našli ležať v blízkosti podchodu na Kysuckej ulici v Žiline Foto: Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline

Okresné riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline žiada o pomoc pri identifikácií muža, ktorý bol v pondelok 2. januára 2023 v čase o 14:00 nájdený v Žiline na Kysuckej ulici, v blízkosti podchodu pre chodcov a cyklistov bez známok života. 

Bezvládne telo muža údajne našli okoloidúci, ktorí po neúspešných pokusoch prebrať ho volali posádku Rýchlej zdravotnej pomoci a následne i políciu. Zdanlivý vek muža by sa mohol pohybovať v rozmedzí medzi 40 až 45 rokov, vysoký je približne 170 cm a je zavalitej postavy.

Na sebe mal oblečenú čiernu bundu, červenú mikinu, modro-čierny pletený sveter a modré tepláky značky NIKE. Na nohách mal obuté sivé ponožky s bielymi pruhmi a čierno-oranžové tenisky značky NEO-TOOLS. Vedľa seba mal položenú šedú pletenú čiapku s nápisom OLDFREE.


„Akékoľvek informácie k totožnosti osoby môžete oznámiť na bezplatnom telefónnom čísle 158, na ktoromkoľvek oddelení Policajného zboru alebo súkromnou správou na oficiálnej facebookovej stránke polície,“ doplnilo Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline. 

Aktualizácia 10. 1. 2023, 17:44

Po šiestich dňoch od zverejnenia žiadosti o pomoc sa polícii podarilo zistiť totožnosť mŕtveho muža. „Vašimi reakciami, zdieľaním, komentovaním mal príspevok obrovský dosah na užívateľov Facebooku a dnes sa nám ozvala svedkyňa, ktorá nám významnou mierou pomohla zistiť totožnosť nebohého muža,“ napísala polícia v príspevku na sociálnej sieti. 


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu