VIDEO: HAKA pátra po mužovi na záberoch kvôli krádeži ženského bicykla v Bytči


Foto: VIDEO: HAKA pátra po mužovi na záberoch kvôli krádeži ženského bicykla v Bytči Foto: Facebook/HAKA-Hľadá sa auto krádeže automobilov

Ani chladné počasie počas zimných mesiacov neodradilo zlodejov bicyklov v Žilinskom kraji. Začiatkom decembra bolo v Bytči odcudzené ďalšie z dvojkolesových vozidiel. Facebooková skupina HAKA zameraná na pátranie po automobiloch včera v príspevku na sociálnej sieti uverejnila videozáznam zachytávajúci osobu, ktorá by mohla mať informácie o tejto krádeži.

Ženský bicykel značky Kellys Clea 90 zmizol vo štvrtok 1. decembra v čase medzi 10:30 hod. a 11:30 hod. spred železiarstva na Moyzesovej ulici v Bytči. Vozidlo má telo v čierno-sivom prevedení s modrými detailmi a 28-palcové kolesá.

Muž na záberoch z bezpečnostnej kamery má oblečené tmavé nohavice a mikinu s kapucňou. Na hlave má nasadenú bielo-čiernu šiltovku, ktorá mu čiastočne zakrýva tvár. So sebou nesie tmavú tašku, ktorú má zavesenú cez rameno.



Pokiaľ ste spoznali osobu na videozázname, alebo máte akékoľvek informácie o odcudzenom bicykli, kontaktujte jeho majiteľku na telefónnom čísle 0905 191 720, prípadne priamo skupinu HAKA.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu