Cesta pod Strečnom je v jednom pruhu neprejazdná, zdržíte sa takmer hodinu


Foto: Cesta pod Strečnom je v jednom pruhu neprejazdná, zdržíte sa takmer hodinu Foto: Vľavo: Facebook/Polícia SR - Žilinský kraj, vpravo: Facebook/Natália Mičková

Dopravnú situáciu na frekventovanej komunikácii prvej triedy s označením I/18 dnes od rána komplikujú práce na ceste. Na obmedzenie v premávke upozornilo Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline prostredníctvom príspevku na sociálnej sieti.

Vodiči prechádzajúci úsekom cesty I/18 medzi Žilinou a Vrútkami by sa dnes mali pripraviť na zdržanie. Dôvodom sú práce na mostnom objekte v blízkosti žilinskej mestskej časti Mojšova Lúčka. Pracovníci správcu komunikácie tu aktuálne opravujú mostné závery.

„Žiadame vodičov o zvýšenú opatrnosť v tomto úseku a trpezlivosť, pretože je tu predpoklad tvorenia sa kolón,“ uviedlo Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline.

Dopravu na mieste riadia príslušníci Policajného zboru. Cesta je v tomto úseku prejazdná len v jednom pruhu, policajti preto vozidlá púšťajú striedavo. V smere zo Žiliny kolóny aktuálne siahajú až k obchodnému domu Tesco Hypermarket, zdržíte sa viac ako 20 minút. Vodičom smerujúcim od Vrútok cesta potrvá takmer o hodinu dlhšie, než zvyčajne.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu