Polícia ukončila pátranie po 74-ročnom mužovi, ktorý skoro ráno odišiel z ubytovne v meste Žilina na neznáme miesto


Foto: Polícia ukončila pátranie po 74-ročnom mužovi, ktorý skoro ráno odišiel z ubytovne v meste Žilina na neznáme miesto Foto: Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline

Okresné riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline vyhlasuje pátranie po nezvestnom 74-ročnom mužovi menom Miroslav Ďurkovský, s trvalým pobytom v obci Hôrky, okres Žilina.

Hľadaný muž je vysoký 165 cm, štíhlej postavy, má prešedivelé na krátko ostrihané vlasy a prešedivelé fúzy. Pri chôdzi používa palicu. Naposledy mal na sebe oblečenú hnedú zimnú bundu, modré rifle, sivú čiapku a obuté mal čierne šľapky.  

Muž je nezvestný od stredy 21. decembra 2022 od 5:00, kedy odišiel z ubytovne v meste Žilina na neznáme miesto.  Od tej doby nepodal o sebe žiadnu správu a miesto jeho súčasného pobytu nie je známe. 

„Od prijatia oznámenia vykonávame všetky potrebné úkony a opatrenia s cieľom vypátrania nezvestného muža. Do súčasnej doby sa však nezvestného muža nepodarilo vypátrať,“ doplnila krajská policajná hovorkyňa Gabriela Kremeňová. 


Polícia žiada verejnosť, aby akékoľvek informácie k nezvestnému mužovi oznámili na bezplatnom telefónnom čísle 158, na ktoromkoľvek oddelení Policajného zboru alebo súkromnou správou na oficiálnej facebookovej stránke žilinskej polície.  

Aktualizácia 18:02

Okresné riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline odvoláva pátranie po nezvestnom mužovi, nakoľko pominuli dôvody vyhlásenia pátrania. Krajská policajná hovorkyňa taktiež doplnila, že hľadaný muž je v poriadku.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu