Čelnú zrážku na diaľnici D1 v smere z Popradu na Liptovský Mikuláš neprežil 60-ročný vodič


Foto: Čelnú zrážku na diaľnici D1 v smere z Popradu na Liptovský Mikuláš neprežil 60-ročný vodič Foto: Facebook/Polícia SR - Žilinský kraj

V sobotu 10. novembra došlo v popoludňajších hodinách na diaľnici D1 v smere na Liptovský Mikuláš z Popradu k tragickej nehode, pri ktorej sa zrazili dve osobné motorové vozidlá. O nešťastí informovala Polícia Žilinského kraja v príspevku na sociálnej sieti Facebook. 

Pri dopravnej nehode utrpel 60-ročný vodič Škody Octavie zranenia, ktorým, žiaľ, na mieste podľahol. 62-ročná spolujazdkyňa bola prevezená do nemocnice,“ uviedla polícia a doplnila, že vodičom druhého auta, Seatu Leon, bol 20-ročný muž, ktorý bol taktiež prevezený do nemocnice. 

Mladý vodič bol zároveň podrobený dychovej skúške, ktorá prítomnosť alkoholu vylúčila. V prípade nebohého bola podľa slov polície nariadená súdna pitva. Príčina, pre ktorú ku tragickej zrážke došlo, je doposiaľ predmetom prebiehajúceho vyšetrovania. 

Žiadame všetkých účastníkov cestnej premávky, aby sa na cestách správali disciplinovane, ohľaduplne, plne sa venovali vedeniu vozidla, sledovali situáciu v cestnej premávke, nepreceňovali svoje schopnosti a dodržiavali dopravné predpisy,“ vyzýva opätovne polícia.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu