Pomôžte žilinským seniorom a vyhrajte jednu z vystavených vianočných machových dekorácií či ikebán


Foto:  Pomôžte žilinským seniorom a vyhrajte jednu z vystavených vianočných machových dekorácií či ikebán Foto: Krajská knižnica v Žiline

Krajská knižnica v Žiline pozýva verejnosť na 3. ročník dobročinnej predajnej výstavy Vianoce 2022 z cyklu Vianoce pre seniorov. Výťažok z tomboly, ktorá bude súčasťou podujatia, poputuje do žilinského Centra sociálnych služieb Letokruhy.

Návštevníci knižnice sa od dnešného ráno môžu prísť pokochať vianočnými dekoráciami z machu či ikebanami. Autorkou všetkých vystavených výtvorov je Daniela Zimmerová, známa pod svojou značkou PERIDA.

Výstava bude spríjemňovať predvianočný čas v Krajskej knižnici v Žiline do 22. decembra 2022 a jej súčasťou bude aj tombola. Finančné prostriedky z tomboly budú použité na zakúpenie vianočných darčekov pre seniorov v domove sociálnych služieb v Žiline.

Za dobrovoľné vstupné môžete na konci decembra získať jednu z troch vianočných dekorácií od Daniely Zimmerovej – PERIDA. Losovanie prebehne vo štvrtok 22.decembra o 16:30 hod. a výsledok bude zverejnený na sociálnych sieťach.

Miesto: Krajská knižnica v Žiline
Dátum: 05.12.2022 - 07:00    22.12.2022 - 18:00



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu