Polícia takmer po roku vypátrala 24-ročnú zlodejku Kláru z Ružomberka, ukrývala sa v Prahe


Foto: Polícia takmer po roku vypátrala 24-ročnú zlodejku Kláru z Ružomberka, ukrývala sa v Prahe Foto: Facebook/Polícia SR-Žilinský kraj

Ružomberská polícia vyhlásila pátranie po mladej žene, ktorá sa ukrýva pred zákonom. Žiadosť o pomoc s hľadaním tejto osoby zverejnilo Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline v príspevku na sociálnej sieti.

Hľadaná žena menom Klára Grajciarová má trvalý pobyt v Ružomberku, na svojej adrese sa však nezdržiava. Polícia po nej pátra už od 11. augusta, kedy bola obvinená z prečinu krádeže. Mladá žena sa má ukrývať úmyselne, aby sa vyhla trestnému konaniu.

Klára má 23 rokov, strednú postavu, oválnu tvár a hnedé oči. Jej vlasy mali v čase vyhotovenia fotografie prirodzenú hnedú farbu. Hľadaná nemá žiadne známe zvláštne znamenia a nie je isté, čo má aktuálne oblečené.

„Akékoľvek informácie k hľadanej žene je potrebné oznámiť na bezplatnom telefónnom čísle 158, na ktoromkoľvek oddelení Policajného zboru alebo súkromnou správou na oficiálnej facebookovej stránke Policajného zboru,“ uviedla polícia.


Aktualizácia 13. júna 2023

Hľadaná Klára Grajciarová, ktorá sa takmer rok ukrývala pred zákonom, bola vypátraná v Prahe. Mladá žena medzičasom dovŕšila 24 rokov.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu