Nový vjazd ku Kauflandu v Žiline otvorili minulý týždeň, dnes ho zablokovalo zaparkované vozidlo


Foto: Nový vjazd ku Kauflandu v Žiline otvorili minulý týždeň, dnes ho zablokovalo zaparkované vozidlo Foto: Facebook/Miriama Peterková

Pred niekoľkými mesiacmi došlo k rozšíreniu komunikácie na Obchodnej ulici v Žiline o nový jazdný pruh, ktorý nechal vybudovať supermarket Kaufland. Práce na ceste a dočasné značenie spôsobili dlhodobé obmedzenia v doprave.

Nový pruh, ktorý má slúžiť ako ďalší vjazd na parkovisko pred obľúbenou predajňou, bol sprejazdnený koncom predošlého týždňa. Súčasťou stavby sú aj nové chodníky, zábradlia, osvetlenie či rampy umožňujúce vjazd a výjazd vozidiel.

Vjazd z Obchodnej ulice by mal zákazníkom žilinského Kauflandu, ktorí využívajú motorové vozidlá, zjednodušiť pohyb po parkovisku. Dnes ráno ho však nesprávnym zastavením osobného automobilu zablokoval neznámy vodič. Keďže je nový vjazd otvorený len niekoľko dní, motorista tento fakt nemusel postrehnúť.

Kaufland na Vlčincoch je jedným z najnavštevovanejších obchodov v Žiline a jeho parkovisko je často preplnené. Nie je preto jasné, či vodič odstavil svoje vozidlo pred rampami náhodou, alebo nenašiel iné parkovacie miesto. Jeho čin však vyvolal pobúrenie na sociálnych sieťach.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu