Na Kysuciach zmizol elektrobicykel bez batérie za asi 4-tisíc eur, majiteľ ponúka odmenu za jeho vypátranie


Foto: Na Kysuciach zmizol elektrobicykel bez batérie za asi 4-tisíc eur, majiteľ ponúka odmenu za jeho vypátranie Foto: Facebook/Michal Zátorský

Zlodeji bicyklov s krádežami tento mesiac pokračujú nielen v Žiline, ale aj na Kysuciach. Tentokrát sa im podarilo odcudziť nový elektrický bicykel s vysokou hodnotou. Informoval o tom majiteľ vozidla prostredníctvom príspevku vo facebookovej skupine zameranej na pátranie po ukradnutých bicykloch na Slovensku.

Elektrobicykel značky CUBE Stereo Hybrid 120 Pro zmizol začiatkom tohto týždňa z pivničných priestorov domu v obci Horný Vadičov. Zlodeji mali do budovy preniknúť v nočných hodinách v pondelok 21. novembra.

Majiteľ sa z odcudzeného bicykla tešil len krátko, keďže bol vyrobený v roku 2022. Kúpna cena tohto modelu elektrického vozidla sa pritom aktuálne pohybuje okolo 4-tisíc eur. Bicykel s výrobným číslom 535062 bol v pivnici odložený bez batérie.


„Prosím o akúkoľvek pomoc pri hľadaní. V prípade nájdenia odmena istá. Ďakujem pekne za hocijaké info,“ žiada okradnutý majiteľ verejnosť o pomoc s pátraním.

Pokiaľ máte akékoľvek informácie o pondelkovej krádeži, alebo natrafíte na inzerát predávajúci popísaný bicykel bez batérie, kontaktujte políciu alebo vlastníka vozidla na telefónnom čísle 0910 144 683.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu