Na stretnutie s Mikulášom v Múzeu dopravy v Rajeckých Tepliciach odvezie deti historický vozeň


Foto: Na stretnutie s Mikulášom v Múzeu dopravy v Rajeckých Tepliciach odvezie deti historický vozeň Foto: Považské múzeum

Považské múzeum v spolupráci so Spoločnosťou Považskej dráhy Žilina pozývajú verejnosť na obľúbené podujatie Mikuláš v Múzeu dopravy. Záujemcovia sa môžu opäť tešiť na jazdu historickým vlakom a prehliadku Múzea dopravy v Rajeckých Tepliciach, kam sa v sobotu 3. decembra chystá Mikuláš so svojimi pomocníkmi. 

Historické vozne vyrazia zo železničnej stanice v Žiline o 15:20. V cene spiatočného lístka je aj prehliadka Múzea dopravy a stretnutie s Mikulášom, anjelom a čertom, ktorí už budú návštevníkov čakať od 15:30. Stretnúť sa s nimi môžu aj deti, ktoré nebudú cestovať vlakom.

Mimoriadny historický vlak príde do Rajeckých Teplíc o 16:00 a späť do Žiliny pôjde o 17:40. Cestujúci tak budú mať dostatok času na prehliadku expozície a program. Rodičia môžu svojim ratolestiam vopred objednať balíček, ktorý im Mikuláš odovzdá priamo v múzeu. 


„Tešíme sa, že v našom múzeu zase privítame Mikuláša a najmä všetky nedočkavé deti. Radosť v ich očiach je pre nás tým najkrajším zážitkom z celého podujatia. Preto veríme, že ich príde čo najviac a Mikuláš sa poteší ich básničkám či pesničkám,“ dodáva správca Múzea dopravy v Rajeckých Tepliciach Peter Šimko.

Cestovný poriadok je uvedený na webovej stránke Považského múzea, kde sa kupujú lístky na spiatočnú cestu vlakom s prehliadkou múzea a mikulášske balíčky. Počet lístkov aj balíčkov je však obmedzený, preto je nutné zaobstarať si ich online vopred do 30. novembra 2022 na tomto odkaze. Vo vlaku či v múzeu ich už nebude možné kúpiť.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu