Pri žilinskom letisku pribudne nová prevádzka McDonald´s a čerpacia stanica OMV


Foto: Pri žilinskom letisku pribudne nová prevádzka McDonald´s a čerpacia stanica OMV

Na prázdnych pozemkoch pri žilinskom letisku v Dolnom Hričove vyrastajú nové stavby. V tomto roku odštartovala výstavba ďalších skladových hál pod značkou ctPark, ku ktorým by už čoskoro mohli pribudnúť aj ďalšie prevádzky, tie ocenia najmä motoristi.

Neďaleko okružnej križovatky a napojenia na diaľnice D1 a D3 skúpili pozemky spoločnosti McDonalďs Slovakia spol. s. r. o. a OMV Slovensko, s. r. o..

Pobočka jednej z najväčších reštaurácií rýchleho občerstvenia by mohla začať fungovať už v dohľadnej dobe. Obec Dolný Hričov totiž zverejnila na svojej stránke na sociálnej sieti oznam, v ktorom McDonald´s hľadá nových kolegov. Pracovný pohovor sa uskutoční v priestoroch Kultúrneho domu v Dolnom Hričove.

Známa sieť čerpacích staníc OMV nadobudla pozemky v priebehu októbra tohto roka. Obec Dolný Hričov jej už dokonca vydala aj stavebné povolenie. Sieť reštaurácií McDonald´s získala pozemky o približne dva mesiace skôr. Obecná samospráva aj tu vydala právoplatné stavebné povolenie, ktoré je zverejnené na webe.

Motoristi jazdiaci po diaľnici aj ľudia pracujúci v okolitých firmách sa tak môžu tešiť z nových služieb, ktoré čoskoro pribudnú v lokalite.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu